Agent25:s omsättning ökade 110 procent första halvåret
Uppstickaren på omvärldsbevakningsmarknaden, Agent25, meddelar att man växer ”explosionsartat”. Omsättningen under årets första sex månader ökade med 110 procent, från 1,9 Mkr år 2001 till 4,0 Mkr år 2002. Samtidigt vändes förlusten till vinst.

Agent25 är företaget som uttalat utmanar omvärldsbevakningsjätten Observer med sina automatiserade bevakningstjänster och affärslogik baserad på webbteknik. Fokus ligger på individuell omvärldsbevakning, där varje person görs till en del av medieflödet.

“Medan den traditionella pressklippsbranschen saktar in växer vi med stormsteg. Allt fler väljer att anlita våra snabba och lättanvända agenter för sin dagliga omvärldsbevakning. Vi fortsätter att växa med siktet inställt på att bli varje persons självklara val för omvärldsbevakning”, säger Robert Tinterov, vd för Agent25.

Nu i augusti moderniserades Agent25 med ny grafisk profil och nya funktioner. För att ytterligare öka användarnyttan säger man på Agent25 att man under hösten kommer att lansera ytterligare funktioner. För mer information om Agent25 följ länken nedan.

Källa: Agent25