Agent25 rivstartar i ny regi
Den digitala omvärldsbevakaren Agent25 blir nu efter Bisnodes uppköp av företaget förra veckan i ett slag en betydligt mer komplett aktör på den svenska marknaden för informationstjänster tillsammans med de sedan länge etablerade bevakningstjänsterna AffärsData och PressText. Förvärvet innebär också att Agent25 kan öka tempot i utvecklingen av nya tjänster och inom kort lanseras en ny version av Agent25:s tjänst med många nya funktioner meddelar f??retaget.

”Vi får nu en ny ställning som den enda kompletta utmanaren inom professionell omvärldsbevakning i Sverige. Agent25 passar perfekt in som komplement till AffärsData och PressText för att erbjuda kraftfullare tjänster till våra kunder.” säger Joakim Arnborger, ny VD för Agent25 tillika VD för AffärsData och PressText, dotterbolag till Bisnode (tidigare Bonnier Affärsinformation).

Agent25 har sedan sin introduktion år 2000 vidgat sina tjänsters användningsområden, nu senast med dess hårdare satsning att använda mediebevakning i affärssyfte för att hitta nya kunder och främja affärsrelationer. Digital mediebevakning kompletterat med bevakning av tryckta medier och avancerad affärsinformation lägger nu grunden för framtidens sales intelligence, och Agent25 kommer nu tillsammans med sina nya systerföretag på allvar att kunna erbjuda heltäckande omvärldsbevakning, menar man på Agent25.

”Nu rivstartar vi 2007 genom att inom kort lansera nya tjänster, flytta till nya lokaler och att genom rekrytering komplettera med ytterligare kompetenta personer inom omvärldsbevakning och försäljning”, avslutar Joakim Arnborger.

Källa: Agent25