Agent25 och Comintell ingår partnerskap
Agent25 och Comintell, några av marknadens ledande leverantörer av digital omvärldsbevakning, har ingått ett partnerskap för att förbättra omvärldsbevakningen i större organisationers intranät. Den första implementeringen är redan levererad till ett dotterbolag hos en av Comintells existerande kunder, Skanska.

“I dessa turbulenta tider ser vi en ökad efterfrågan på enkla och kostnadseffektiva lösningar för att hålla reda på vad som händer i omvärlden”, säger Comintells VD Jesper Ejdling Martell. “Tillsammans med Agent 25 har vi marknadens mest avancerade lösning som nu görs ännu mer lättillgänglig i ett färdigt paket.”

Agent25, som enligt egen uppgift har tusentals användare, erbjuder i samarbetet ett komplett koncept för omvärldsbevakning direkt in på organisationens intranät. Informationen hämtas kontinuerligt i över 700 svenska och internationella Internetkällor och blir enligt Agent25 ytterst träffsäker genom att kunden själv skräddarsyr sin bevakning på detaljnivå.
Comintell utvecklar och levererar den prisbelönta mjukvaran Knowledge XChanger. Med hjälp av den har flera stora nordiska koncerner redan valt att strukturera och hantera sitt flöde av omvärldsinformation för effektivare beslutsfattande.
För mer information om samarbetet kontakta något av företagen.

Källa: Agent25